Trondheim Golfsenter Logo
          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.no


          


          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.noGolfmesse 2012


Da har vi vært på messe i Malmø og fått sett på nesten alt som kommer neste år. Noen ting holdes hemmelig til månedsskiftet jan/feb og lansering i Orlando. Tidligere år fikk vi i allefall se bilder av det som kom, men nå virker det som flere og flere prøver å kopiere Apple sin markedsstrategi med å holde kortene tett til brystet, helt til siste slutt. Verken TaylorMade eller Nike ville vise oss bilder eller skisser av det nye. Hos Ping fikk vi se litt på en PC, mens Callaway hadde bygd seg et fort inne på messen men null innsyn. Der inne fikk vi da både se og prøve.

Trenden er i allefall på drivere at alle kommer med modeller som er enda mer justerbare. Enkelte køller kan man endre loften på opptil hele 4 grader, slik som Cobra Amp Cell. Det ser også ut til at man i mye større grad kan velge flere farger på samme kølle. Både TaylorMade og Nike hevder de skal lansere noe helt rått og uventet i denne kategorien. Ryktene sier at man kan justere skaftet... Det blir bare spekulasjoner og vi venter i spenning på hva de lanserer. Callaway sine nye drivere og wooder har vi både sett og prøvd og har ikke lov (måtte signere opptil flere papirer) å si annet enn at det de kommer med er svært lovende, ser bra ut og funker!

I sum gleder vi oss til å få de nye køllene på prøving og vi kommer til å invitere til demodager så fort det lar seg gjøre.

Vi har vært forhandler av Leupold kikkerter i tre år nå og mener fremdeles dette er den beste kikkerten. GPS har vi vært litt skeptiske til så langt, men nå ser det ut som om produkter og pris henger mer sammen. De vi vurderer å ta inn er Garmin klokker og Golfbuddy GPS'er. Begge produktene er små og hendige samt at de har smarte funksjoner. De har også en pris som ikke er så aller verst. Klokkene ligger mellom 1895,- og 2895 mens Golfbuddy har en Golfbuddy Voice man fester på capsen til ca 1800,- og en avansert sak som heter Golfbuddy Platinum til ca 3400,-. 

Disse gadgetene blir å finne til julehandelen hos oss.

Videre kommer vi til å utvide sortimentet vårt på puttere og wedger, både ved å ta inn flere modeller og ikke minst krydre det litt med flere merker. Hvilke det blir får dere vente og se men et godt tips er Never Compromise puttere :)

 Tilbake