Trondheim Golfsenter Logo
          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.no


          


          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.noSwing Catalyst inngår samarbeid med Full Swing Golf

 

Vi er stolte av å kunne informere om at Trondheimsfirmaet Initial Force As (Swing Catalyst) har inngått samarbeid med verdens største simulatorfirma.

De trønderske gründerne bak Swing Catalyst startet for nesten 10 år siden utviklingen av en programvare og hardware som skulle måle og visualisere golfsvingen på best mulig måte. Gutta, de fleste med tilknytning til NTNU-miljøet, har nå etter mange års utvikling laget det som nå regnes som kanskje det beste hjelpemiddelet i golfverden for trening og instruksjon.

Swing Catalyst leverer nå systemet til alle kanter av verden og flere og flere toppspillere bruker systemet i treningen sin.

Vi i Trondheim Golfsenter har samarbeidet med Swing Catalyst siden oppstarten og de har vært å finne på senteret helt siden vi flyttet til Lade for 5 år siden.

Vårt simulatormerke, Full Swing Golf, har lenge vært på utkikk etter å implementere videoanalyse i sine simulatorer. I kamp med flere av de andre store simulatorfirmaene valgte Swing Catalyst Full Swing Golf som sin samarbeidspartner.

Vi gleder oss veldig til tiden framover da vi og våre kunder vil kunne nyte godt av å ha verdens største simulatorfirma og det beste analyseverktøyet på markedet til å sette sammen et unikt konsept for golfere inne på senteret.

Med vårt analysestudio på senteret, analysestudioet til Fredrik på Byneset og utviklingen av analyseverktøyet og utviklingen i våre simulatorer, vil golfere i Trondheim ha en unik mulighet til å utøve sin lidenskap og i tillegg ha de beste mulige forutsetninger til å forbedre sine egne ferdigheter.

En bekreftelse på kvaliteten av utstyret fikk vi senest på mandag da landslagstreneren for Norge og Henrik Bjønstad var på senteret for å teste utstyret vårt. Tilbakemeldingen var at de hadde aldri vært på noe som var så bra, og det er vi selvfølgelig veldig stolte av.

Vi gratulerer gutta i Initial Force med avtalen, og er stolte over at et Trondheimsfirma er med på å drive utviklingen av golf videre.

 

Link til Full Swing sin pressemelding om samarbeidet:

http://www.fullswinggolfnews.com/current-news/165-full-swing-golf-simulators-signs-exclusive-partnership-with-initial-force-as.html

Link til Swing Catalyst sin hjemmeside:

http://www.swingcatalyst.com/

 

 Tilbake