Trondheim Golfsenter Logo
          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.no


          


          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.no
Trondheim ØyelegesenterHvorfor velge oss?

Her gir vi deg ti gode grunner for å velge Trondheim Øyelegesenter dersom du ønsker å kvitte deg med briller og kontaktlinser.

Norges laveste priser
Vi har Norges laveste priser på laserkorreksjon av synet. Sammenlign oss gjerne med konkurrentene.
> Les mer
Betydelig erfaring
Øyekirurg Jan Guldahl var med på å starte Norges første øyelaser i 1990. Erfaring er svært viktig for å oppnå optimalt resultat. Også optikerne og assistentene ved Trondheim Øyelegesenter har betydelig erfaring.
> Les mer
Den mest moderne teknologien
Hos Trondheim Øyelegesenter finner du kun den mest moderne og oppdaterte teknologien. Utstyret som brukes i en laserkorreksjon er av betydning for resultatet.
> Les mer 
Rentefri nedbetaling
Vi har kanskje markedes beste nedbetalingsordning. Hos oss kan du dele opp behandlingskostnaden i opptil tre år. Dette kan du gjøre uten å betale ett øre i renter. 
> Les mer
Tusenvis av fornøyde pasienter
Vi har gjort flere tusen mennesker brille- og linsefri opp gjennom årene. Vi får daglig tilbakemeldinger fra kunder som både er fornøyd med resultatet og selve behandlingen på klinikken.
> Les mer 
ISO-godkjent
Trondheim Øyelegesenter er en av ytterst få øyelaserklinikker i Norge som har ISO-godkjenning. Det betyr at vi følger strenge rutiner for intern kvalitetskontroll.
> Les mer

Tar informasjon seriøst
Vi er svært opptatt av at du skal være så godt informert som mulig dersom du velger laserkorreksjon. Neppe har noen annen klinikk så skreddersydd informasjon i trykt form og på nettsidene.
> Les mer
Gratis og uforpliktende forundersøkelse

Hos oss er forundersøkelsen gratis. Her finner vi ut om du egner deg for laserkorreksjon. Forundersøkelsen er også uforpliktende med tanke på eventuell laserbehandling.
> Les mer
Vi tilrettelegger
Dersom du er tilreisende tilrettelegger vi gjerne slik at du kan få forundersøkelse og behandling på samme dag. Med kontroll dagen etter, trenger du da ikke mer enn en overnatting i Trondheim.
> Les mer

I sentrum
Det er lett å komme til oss. Vi holder til midt i Trondheim sentrum. I gangavstand fra jernbane, buss og båt. Det er gode parkeringsmuligheter (avgiftsparkering) i nærheten. 
> Les mer
 
 

 Tilbake