Trondheim Golfsenter Logo
          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.no


          


          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.no
Foresight GC Quad Driving Range.

Velkommen til framtiden!

Når du stiller deg på rangen hos oss i høst blir du møtt av en liten boks med fire øyne og en Ipad. Denne boksen er en såkalt "launch monitor" med fire høyoppløselige kameraer, som til sammen tar 30,000 (!!) bilder i sekundet av køllehode og golfball. Boksen er en Foresight GC Quad og har satt en ny standard for nøyaktighet, hastighet på feedback og brukervennlighet. Det fins ikke noe bedre produkt på markedet akkurat nå for eksakte målinger av hva køllen og ballen gjør. 

På mange måter vi du oppleve at det er bedre å stå innendørs og trene enn det er ute!Det fins i hovedsak to typer launch monitorer; radarbaserte og kamerabaserte. Begge kategorier har svært gode produkter i de høyere prissjiktene, men inntil nylig, har det vært store svakheter i begge kategoriene.

Styrken til de radarbaserte systemene har vært nøyaktighet i måling av ballen utendørs. Pga plasseringen (bak spiller og ball) til radaren ser den ikke balltreffet og kalkulerer kølleverdier basert på hvordan ballen oppfører seg. Utendørs fungerer dette bra, men innendørs der ballflukten er begrenset, har vi sett veldig variable resultater.

Styrken til de kamerabaserte systemene har vært kølledata. Disse står foran spilleren og ser køllens flukt mot ballen, balltreff og følger ballen en meter før den kalkulerer data. Nettopp pga at ballen følges så kort distanse har det vært ustabile resultater på lengde på slag osv. Kvalitet på kamera og software spiller også inn her. 

Foresight GC Quad ligger langt forut sin tid og er et kamerebasert system med fire kameraer av ypperste kvalitet. Den har en fantastisk software som ikke bare gir deg helt nøyaktige kølledata, den gir også helt nøyaktige balldata. Alle tester viser at GCQuad er like nøyaktig som de aller beste radarbaserte systemene, også utendørs på balldata. Den gir også noen data som ingen andre systemer klarer å fange, f.eks DPS (hvor fort køllehodet lukker seg gjennom slaget).

All informasjon som GCQuad fanger opp sender den til appen som er ferdig installert på alle Ipadene. Appen gir deg en oversiktlig og lett forståelig grafisk framstilling av hvert slag, i tillegg til rådata. 

Det som gjør dette systemet, om mulig, mer interessant, er at du gratis får en egen online brukerkonto. Dvs at hvert slag og hver økt blir lagret i skyen. Etter endt økt logger du deg enkelt på hjemme og du kan analysere hvert slag du har slått, både samme dag og tidligere. Se på det som en avansert treningsdagbok der detaljnivået er skyhøyt!
Vi er kjempestolte og glade for å kunne tilby golfere i Midt-Norge den ypperste og siste teknologien, som vanligvis er forbeholdt verdenseliten. 

Kort fortalt vil systemet gi deg alle spinverdier, hvor på køllen du treffer, angle of attack, carry lengde, maks høyde på slag m.m.

Det er også svært enkelt å sammenligne køller mot hverandre. Det blir mao svært enkelt å bestemme seg for hvilken driver du skal ha neste gang inne hos oss.

Siden systemet er helt nøyaktig er det for første gang mulig å trene avstandskontroll innendørs. Ønsker du å trene på 53 meter wedgeslag, så er ikke dette noe problem lengre. Ønsker du å finne ut en gang for alle hvor langt du slår hver kølle i bagen? Da er det bare å logge seg på og begynne å slå!Vi kommer til å være tilstede på avslutningsturneringene både på Byneset -og Trondheim Golfklubb med flere system. I tillegg kommer vi til å ha demo av utstyret både på Havstein og inne på rangen vår når den står klar.

Følg med på facebook for dato og tid!

Så å si alle som utvikler og tester køller har brukt Foresight sine produkter i en årrekke. Flere og flere tour-spillere bytter ut radarteknologi med med GCQuad.

Klikk her for å lese mer om teknologien.
Klikk her for å se test av GC Quad mot Trackman 4 (utendørs).
Klikk her for å se test av GC Quad mot Trackman 4 (innendørs).
Klikk her for å se hva Mygolfspy.com skriver om Foresight.


 
 Tilbake